Mijn favorieten

Droomhuis gezocht!

Ons kantoor wordt met regelmaat ingeschakeld als aankoopmakelaar. Daarbij gaan wij voor onze relaties op zoek naar dé geschikte woning.
Wellicht ben jij of ken jij iemand die zijn woning verkoopt of wil verkopen. Laat het ons dan weten! 

Op dit moment hebben wij de volgende zoekopdrachten openstaan:

 • De sfeervolle gezinswoning
  Zoeken bij voorkeur een vrijstaande woning, maar een ruimte tweekapper/halfvrijstaande woning behoort ook tot de mogelijkheden. Een vrije ligging met uitzicht is van groot belang, in combinatie met een fijne tuin op ruim perceel en een eigen parkeergelegenheid. De woning mag gelegen zijn in de buurt van het centrum, aan de rand van het dorp, met een basisschool in de directe omgeving. Tevens moet het mogelijk zijn om gasten te ontvangen, dus een extra slaapkamer-/ruimte is een pré. Tenslotte is een totaalrenovatie geen optie, maar een minimale modernisering is daarentegen geen enkel probleem.
  Locatie: Omgeving Gulpen / Margraten
  Prijsklasse ca. € 400.000,- k.k.
 • De gelijkvloerse woning
  Zoeken een gelijkvloerse woning in de vorm van een bungalow, appartement of penthouse met een eigen parkeerplaats/-garage. Betreft het een bungalow dan dient het perceel niet al te groot te zijn. Tevens is een rustige ligging een pré en moeten basisvoorzieningen zich binnen een straal van maximaal 10 km van de woning bevinden. Kortom, een prettige levensloopbestendige woning van circa 100 tot 130 m2 groot. 
  Locatie: Regio Heuvelland (gemeente Gulpen-Wittem, Vaals, Eijsden-Margraten en de woonplaats Simpelveld)
  Prijsklasse tot € 400.000,-
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring