Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Een huis kopen via de begeleiding van een (aankoop)makelaar? Waarom zou ik dat doen? We horen het u denken.

Maar met een aankoopmakelaar: wordt geen detail gemist, voorkomt u eventuele juridische verwikkelingen, staat u sterker tijdens de prijsonderhandelingen.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste prijzen en marktontwikkelingen. In menig geval kost een aankoopmakelaar minder dan hij (aan onderhandelingsresultaat) opbrengt. Neem gerust contact op voor meer informatie of uitleg.

U kunt onze aankoopbegeleiding in een aantal deeldiensten naar keuze of in het geheel afnemen:
  • Bezichtigen van huizen: wij gaan met u mee en hebben in het vooronderzoek al een beeld gevormd van de gerealiseerde prijzen ter plaatse. Wij geven ons oordeel over de prijs en de kwaliteit van het huis.
     
  • Onderhandelen aankoop huis: in overleg met u voeren wij de onderhandeling met de verkopende partij (eigenaar of makelaar). Natuurlijk staat uw belang daarbij voorop! Wij onderhandelen, maar u beslist. Na overeenstemming, controleren wij voor u de koopovereenkomst.
     
  • Afhandelen aankoop huis: wij staan u bij tot en met het bezoek bij de notaris. Wij controleren dan het concept van de notariële leveringsakte alsook de eindafrekening van de notaris. Bel, mail of kom bij ons langs, dan kijken we samen wat voor u de beste opties zijn! 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring