Mijn favorieten

Ons kantoor

Mertens Makelaardij bestaat al sinds jaar en dag, een begrip in Zuid-Limburg. Sinds 2011 is Dionne Schrouff-Vanderheijden de eigenaar. Samen met haar collega’s Mieke Laeven - Eussen, Esther Simons - Erven en Miranda Rompen is Mertens Makelaardij goed voor meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij. Onder het motto ‘al het goede uit het verleden koesteren en daaraan verder bouwen voor de toekomst”, helpt en begeleidt Mertens Makelaardij u bij de verkoop of aankoop van uw huis, geven zij u gedegen advies en is de benadering altijd persoonlijk!

Team Mertens Makelaardij
Dionne Schrouff-Vanderheijden, eigenaar en register makelaar en taxateur
Mieke Laeven-Eussen, register makelaar en taxateur
Esther Simons-Erven, medewerkster binnendienst
Miranda Rompen, register makelaar en taxateur


Mertens Makelaardij is lid van de branchevereniging VBO

Een huis is emotie
Of u nu een huis koopt of verkoopt, het draait om emotie. Het is altijd een spannende periode. U bent betrokken want het gaat tenslotte om uw eigen woonsituatie en om grote bedragen. Dan is het goed dat Mertens Makelaardij u helpt, begeleidt en alle zakelijke aspecten in het oog houdt. Wij kijken dus mee door uw bril, maar blijven tegelijkertijd kritisch. Wij zijn er voor u van A tot Z! En u? U kunt zich zorgeloos focussen op de aankoop of verkoop van uw huis. U kunt op ons vertrouwen.

Dionne Schrouff-Vanderheijden:
“Wij vinden het belangrijk dat onze klanten daadwerkelijk ondersteuning ervaren. Betrouwbaar advies, geen addertjes, dat is waarop onze klanten kunnen vertrouwen. Ongeacht of het om een verkoop of aankoop gaat, onze klanten hoeven zich niet bezig te houden met technische en juridische aspecten, dat doen wij wel. Er komt al genoeg op je af. Een huis is altijd meer dan een stapel stenen. Als je een huis wilt kopen bijvoorbeeld, dan willen sommige mensen een klik voelen, anderen gaan voor praktisch of de juiste locatie. Door goed te luisteren naar de wensen, rekening te houden met deze emoties en tegelijkertijd de technische of juridische aspecten niet uit het oog te verliezen, vinden wij het huis van hun dromen. Wat mij betreft moeten woonlocatie, het huis en de prijs altijd met elkaar in verhouding zijn. Overigens, voor mij persoonlijk staat bij de aankoop van een woning de locatie op nummer één, want deze kun je maar een keer kopen.”

Kennismaken?
Loop gerust naar binnen of neem contact op voor een afspraak!

 
Verberg kaart

Vestiging:

Mertens Makelaardij

GULPEN

Rijksweg 9
6271 AB Gulpen
043-4502333